Om Ole Aarøe

Jeg har gennem en lang karriere tilegnet mig en masse viden og kompetencer både menneskeligt og fagligt. Med en handelsuddannelse har det meste af arbejdslivet handlet om opsøgende salg, relationer og kommunikation. Kort sagt kontakt med andre menne- sker med fokus på at afhjælpe deres behov og skabe værdi.


 

Har du brug for nye øjne – Nyt Blod – Eller vil du bare gerne have nye kunder?


Jeg har altid bevæget mig i frontlinjen ude hos kunderne og har på egen krop lært, hvad der virker og ikke virker. Jeg har primært gennem praktisk erfaring samlet input og høstet mine erfaringer ved at fejle… lære… begå succeser… fejle igen… lære mere… og ramme plet igen!

Ved altid at være i frontlinjen har jeg også̊ fulgt den løbende forandringsproces salgsfaget har gennemgået de sidste tre årtier.

Min medfødte nysgerrighed og åbenhed har inspireret mig til at lære og udvikle mig personligt og fagligt.